BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

0 артикула

Категории

GDPR политика за защита на личните данни

 Политика за защита на личните данни съобразена с  GDPR. 

       ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ 

ВЪВ ВРЪЗКА С ОБРАБОТВАНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ 

  1. За документа

Ние държим на поверителността на Вашите лични данни, поради което ще вложим всички необходими средства и усилия, за да обработваме Вашите данни при пълно съответствие с Регламент (ЕС) 2016/679 („Общият регламент на ЕС относно защитата на данните“). 

Този документ обяснява как ние може да събираме, съхраняваме, обработваме, споделямe и защитаваме Ваши лични данни.

Запазваме си правото периодично да актуализираме и изменяме настоящата Политика за поверителност, за да отразяваме всички изменения на начина, по който обработваме личните Ви данни съгласно измененията на законовите изисквания.

2. Какви лични данни събираме

Ние събираме следните лични данни, които са директно предоставени от Вас. Ваш избор е какъв вид информация да ни предоставите. Например, информацията, която получаваме от Вас е следната:

  • При създаване на Вашия профил в PrintControl.bg, Вие ни изпращате вашите адрес на електронна поща, имена, телефонен номер, информация за вашия адрес, данни за фирма.
  • Имате възможност да правите промяна на предоставената от Вас информация в личния Ви акаунт в сайта на PrintControl.bg 
  • При поръчка Вие ни предоставяте следната информация: желаният от Вас продукт, собствено и фамилно име, адрес за доставка, данни за фактуриране, начин на плащане, телефонен номер, дати върху банкови карти и пр.
  • Също така ние можем да събираме и съхраняваме информация посредством „бисквитки“.
  • Лични данни от други източници - например от социални мрежи, чрез които може да се регистрирате в нашия сайт.
  • Ние не събираме, нито обработваме по друг начин чувствителни данни, включени в специални категории лични данни в Общия регламент относно защитата на данните. Освен това, ние не желаем да събираме или обработваме данни на непълнолетни лица, на възраст под 16 години.

3. Съхранение на лични данни

Ние съхраняваме Вашите лични данни докато имате акаунт в сайта на PrintControl.bg. По всяко време може да поискате от нас определена информация да бъде изтрита или да закрием вашия акаунт и ние ще го направим. Трябва да знаете, че ще запазим определена информация, дори и след закриване на акаунта Ви, когато приложимото законодателство или законни интереси налагат това. 

4. Обработка на лични данни

Ние обработваме Вашите лични данни за следните цели:

  • Предоставяне на услугите на PrintControl.bg

Обработването за тази цел в повечето случаи е необходимо за сключването и изпълнението на договор между PrintControl.bg и Вас. 

  • Анализ и усъвършенстване на работата и услугите на сайта
  • Маркетинг 

Ние от PrintControl.bg бихме искали нашите клиенти винаги да са осведомени с най-добрите ни предложения за продуктите, към които проявяват интерес. В тази връзка си запазваме правото да изпращаме съобщения относно подобни продукти или продукти, допълващи закупените от вас продукти, информация относно оферти и промоции, информация относно продуктите, добавени в раздели „Акаунт/Моята количка“ или „Акаунт/Любими“, или ако сте проявили интерес към закупуването им. Изпращането на такъв тип маркетингови съобщения е възможно само след като сме изискали предварително Вашето съгласие, като същото може да бъде оттлеглено от Вас по всяко време.

Всички дейности, които извършваме при обработка на Ваши лични данни са в съответствие с изискванията посочени в Общия регламент на ЕС относно защитата на данни. 

5. Споделяне на лични данни

Ние споделяме Вашите лични данни с:

  • Куриерски компании - споделяме Вашите имена, телефонен номер, адреси, пощенски код, избор на куриерски офис
  • Платежни системи и банки, когато извършите плащане с карта или еPay.bg/Paypal акаунт. Номерът на Вашата дебитна или кредитна карта се въвежда от Вас лично в сигурна платежна страница на оператора, и ние нямаме достъп и не я записваме в нашия онлайн магазин. 
  • Социални медии като Facebook и Google
  • Трети страни, които са наши партньори
  • Софтуерна компания Mirchev Ideas Ltd. в ролята на разработчик и хостинг доставчик на платформата за онлайн магазини Селитон

6. Защита на лични данни 

  • За да защити Вашата информация по време на предаването ѝ, PrintControl.bg използва Secure Sockets Layer (SSL) протокол, който криптира информацията, която въвеждате.
  • Ние не съхранява информация за Вашите дебитни и кредитни карти.
  • Ваше задължение е да опазвате конфиденциалността на предоставените му от PrintControl.bg потребителско име и парола. Всяка направена чрез онлайн магазина поръчка ще бъде считана от страна на PrintControl.bg за редовна, ако при направата ѝ са използвани потребителско име и парола, които системата е приела за валидни, независимо от това дали същите са използвани от лице различно от титуляра или от неовластено лице.

Информация за трети страни наши партньори

За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата: 

  • Facebook login
  • Google+ login
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Facebook Pixel
  • Facebook Event Tracking
  • Google Remarketing Dynamic Product Feed
  • Zendesk Chat

В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

7. Бисквитки

Бисквитките са малки текстови файлове които се записват в паметта на уеб браузера или устройството което ползвате, за да посетите нашия онлайн магазин. Ние използваме бисквитки като те имат различни категории:

  • За опериране на сайта: без тези сайта няма да може да оперира коректно и Вие няма да можете ползвате поръчковия процес.
  • За проследяване на работата на сайта.
  • Рекламни и за таргетиране.

Първите два вида бисквитки са ни необходими, а от третия вид бисквитки може да се откажете използвайки следните сайтове:

http://www.youronlinechoices.eu/

http://www.aboutads.info/choices

8. Вашите права

Според GDPR - Общия регламент за защита на личните данни, Вие разполагате с определени права във връзка с Вашите лични данни. 

Имате право на:

  • достъп
  • поправка 
  • изтриване
  • ограничаване на обработката на данни
  • преносимост на личните Ви данни 
  • възражение 
  • вземане на автоматични решения
  • подаване на жалба пред компетентен надзорен орган – Комисия за защита на личните данни.

За всяко едно от Вашите права моля да отправите писмено запитване до нашия пощенски адрес или email адрес.

9. Връзка с нас

На контактна ни страница и на сайта ни са обявени нашето фирмено име, пощенски адрес, email адрес и телефон за контакт. Данни за контакт на лицето отговарящо за защитата на личните данни се предоставя при запитване.


В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.